#Forbrytelsengenser

Jeg er tilbake i Sara Lund-modus. Når telefonen ringer har jeg lyst at det skal være åstedsgranskere som sier at de har funnet viktige spor i saken, og jeg skal svare kortfattet og konsist "ja..jaha..jeg kommer lige nu." Jeg har lyst til å finne fram gamle utvaskede jeans, farge håret kommunebrunt og tygge nikotintyggis, eller enda bedre - begynne å røyke. Nikolaj Lie Kaas stikker innom for å diskutere utviklingen i saken og det ender opp med at vi stirrer inn i hverandres øyne i entreen (i den danske leiegården jeg bor i for anledningen), før jeg kremter og Nikolaj sier "ja..nei..jeg må lige komme meg avgårde".

Inspirert til tusen har jeg gått i gang med genseren fra første sesongen av #forbrytelsen. Tegnet mønster ut fra googlebilder og gått i gang uten formening om det ferdige produkt. Dejlight. 
5 kommentarer

Mai-Britt

28.11.2012 kl.16:05

Ååå den var veldig lik originalen. Har du mønsteret ennå? Jeg har garnet men ikke mønsteret, og dette var den jeg syntes ligna mest.

Cathrine

28.11.2012 kl.19:30

Mai: Ja, jeg har jo tatt den litt sånn på sparket, men jeg skal prøve å skrive det opp sånn at det kan forståes. Gi meg noen dager da jeg har det travelt med flytting:)

Mai-Britt

29.11.2012 kl.14:00

Åååå tusen takk det var snilt. Jeg har tid å vente jeg : )

Cathrine

04.12.2012 kl.14:25

Mai: Åh, jeg har det så juletravelt, men når jeg får tid skal jeg sette meg ned og se på genseren. Det kan hende det tar en stund altså, men jeg skal gjøre det altså:) God jul

Mai-Britt

19.12.2012 kl.20:16

Skjønner godt juleklemma. God jul til deg og!

Skriv en ny kommentar

Cathrine

Cathrine

37, Harstad

Jeg har i løpet av de siste årene fått skikkelig strikkefeber. Det være seg gensere, sjal, tepper, votter, læsta, luer og babystrikk. Jeg bruker oppskrifter jeg kjøper på Husfliden, finner på drops eller lager selv. Jeg er helt ny på bloggings, og kjenne æ mæ sjøl rett (og det kan du være sekker på) så bi det her å ta litt tid. Er ikke det kjappeste dyret i Hakkebakkeskogen;P By the way; "Lykkje" betyr maske på Borgfjordsk By the way 2; perhaps at det her blir en strikke skråstrek reisedokumentarblogg. Ein treng jo ikkje reise langt for å kalle det ei reise.

Kategorier

Arkiv

hits